La COVID-19 ha provocat noves realitats i noves necessitats a la societat, sobretot per a les persones que ja tenien una situació vulnerable. A causa d’aquesta emergència social i sanitària que estem patint, la col·laboració ciutadana i la implicació de tots els factors de la societat són importantíssims, i la Fundació GironaEst ha volgut oferir el seu suport per mirar de resoldre algunes de les necessitats més urgents.

En col·laboració amb la iniciativa de la Clínica Sardenya i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, s’ha fet arribar material sanitari per alleugerir la manca d’aquests productes al sector de Girona Est. El material rebut fins ara inclou: 1.000 mascaretes spunbound, 1.050 mascaretes quirúrgiques, 20 mascaretes fpp2, 400 guants talla M, 400 guants talla L, 200 guants talla S, 50 ampolles de líquid hidroalcohòlic i 200 monodosis de crema de mans. En Jordi Torrejón, director de Marlex Barcelona, coneixedor de la tasca que fa la Fundació GironaEst  ha gestionat i facilitat la tramesa d’aquesta iniciativa solidària. Per ajudar a mitigar els efectes de la pandèmia, el col·lectiu de voluntaris de Mascaretes per Tothom també han col·laborat creant i confeccionant mascaretes.

Gràcies a aquestes donacions, s’ha fet un primer repartiment d’aquests materials i productes d’higiene a la Sala Polivalent del Centre Cívic Onyar, per a fer-los arribar als veïns que ens necessiten i en especial als usuaris més vulnerables del sector que han vist empitjorar, encara més, la seva situació.

Des de la Fundació GironaEst, volem transmetre el nostre agraïment a les entitats col·laboradores i subministradores del material, així com el reconeixement per als professionals que han facilitat la tasca de fer arribar el material a qui més el necessita a través de la seva implicació: Narcís Badosa, director del Centre Cívic Onyar, Sandra Bagudanch, responsable del Programa Comunitari del Centre Cívic Onyar i el nostre gerent Bernat Rubió.