ODS

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) estan implantats a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible. Les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció

Vetllem promoure els hàbits saludables. L’objectiu principal és crear una rutina de dieta equilibrada per la salut dels infans en un moment de creixament i que aquest es converteixi en hàbit.

Un dels objectius principals del projecte de La Fundació GironaEst és promoure l’educació, l’esport i la cultura com a motors pel canvi entre les persones més joves i vulnerables del barri, pensant en que puguin tenir les mateixes oportunitats que la resta de joves de la ciutat i del país.

Les activitats de La Fundació GironaEst estàn pensades per a tothom. Cap nen o nena s’ha de sentir exclòs, o inferior a algú altre. Promovem el respecte muto i la participació de tothom.

Un dels pilars fonamentals de les àrees de treball és l’educació. Creiem que es la base de tot un procés d’evolució i canvi. Vetllar perquè aquesta sigui pròxima i oberta a tothom és un dels reptes més enriquidors.