EQUIP

COM ENS ORGANITZEM?

L’equip intern de la Fundació està organitzat segons les diferents àrees de cada projecte. A continuació es pot veure representat un esquema de la situació actual.

Cada àrea està representada per un patró especialitzat en l’àmbit en qüestió. A part de coordinadors de projecte, també comptem amb la labor de tots els educadors que hi participen.

Àrea Educació

L’Àrea Educació està formada per tots els mentors i voluntaris que participen en el projecte. L’organització i la gestió d’aquesta àrea recau a les mans de la Laura V. i la Sara. Gràcies a aquest tàndem podem vetllar per una evolució educativa i garantia de futur!

Àrea Esport

L’àrea d’esport té molt pes al barri de GironaEst! És per això que som molts qui ho organitzen i gestionen dia a dia. En Sergi i la Dèlia són els coordinadors esportius de Futbol i Bàsquet respectivament. Per sort, tenim a molts educadors que ens recolzen, la seva col·laboració és vital! En Lele, l’Aleix, en Jose Antonio, en Sebas, en Gato, l’Aron, la Laura, en Toti, en Roger, en Jose Ferández…. tots junts formem una gran família!

Àrea Cultura

En l’àrea cultura la música té molt de pes! Per això són molts els qui treballen per gestionar-ho de la millor manera possible. La Patrícia, en Pau, l’Albert T., en Miquel, l’Albert C. i en Marc són els encarregats de tirar-ho tot endavant! La coordinació d’aquest projecte està a les mans de la Laura C. i la Sara.

L’Àrea Cultura compta amb la presència de Fundació La Pedrera i el projecte de Teatre i Somnis. La coordinació d’aquest projecte està a les mans de la Laura C. i la Sara. Els tallers de teatre van a càrrec de l’Ovidi, amb l’ajuda de la Pamela.

Àrea Gestió

El projecte de La Fundació creix a velocitats impressionants, és per això que a darrere hi ha un equip de gestió i organització de totes les àrees! La Suhi s’encarrega de gestionar totes les dades rellevants per a nosaltres en format d’arxiu en una plataforma digital. En Gerard és el coordinador general de totes les àrees, i qui està al cas de tot el que passa a La Fundació.

La Nassi i la Irene, i són les encarregades de fer-vos arribar tota actualitat i novetat. La seva principal missió és fer-vos sentir partíceps de la vida del barri, i transmetre l’escència i el sentiment de l’Est de Girona! Si voleu mantenir-vos al dia de la seva feina i tot el que ens expliquen, podeu seguir-nos a les xarxes socials: @fundaciogironaest