Seguidament li detallem la política de privacitat de la FUNDACIÓ GIRONA EST, que descriu les dades personals que recollim i tractem, així com l’ús, compartició i protecció de les seves dades personals quan visita la nostra web (www.gironaest.cat). També li detallem les opcions que té d’edició i accés a les seves dades personals i com posar-se en contacte amb nosaltres.

Per què li demanem les seves dades?

Amb l’objectiu de proporcionar-li els serveis o productes que sol·liciti, en alguns casos li demanarem les seves dades personals. Alguns exemples en què ens cal disposar d’aquestes dades per poder dur a terme les accions que sol·licita són: Posar-se en contacte amb el nostre servei d’atenció al client, sol·licitar rebre comunicacions, crear un compte d’usuari, participar en els nostres sortejos i concursos o utilitzar la nostra pàgina web.

L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.gironaest.cat i ha de mantenir actualitzada la informació que faciliti a la FUNDACIÓ GIRONA EST, de manera que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a la FUNDACIÓ GIRONA EST o a tercers.

En quins casos utilitzem les seves dades personals?

 • Per comunicar informació que pugui ser del seu interès
 • Per poder-li oferir les funcions i utilitats de la nostra pàgina (compra, participació en promocions, accés al formulari d’atenció al client)
 • Per millorar els nostres serveis i adaptar-los al perfil dels nostres clients
 • Per objectius generals d’anàlisi i investigació d’estratègia interna de l’empresa
 • Per prevenir o detectar fraus, problemes legals o infraccions. Per protegir la nostra propietat, seguretat i drets
 • Altres finalitats: en cas d’utilitzar les seves dades personals per a altres finalitats li oferirem un avís específic en el moment de la recopilació i li demanarem el seu consentiment previ.

Durant quant temps emmagatzemarem les seves dades personals?

Conservarem la seva informació personal durant el temps que sigui necessari per dur a terme el compliment de les finalitats establertes en la present política de privacitat de la FUNDACIÓ GIRONA EST. Això significa principalment que emmagatzemarem les seves dades mentre tingui un compte actiu amb nosaltres o fins que ens expliciti que vol donar de baixa les seves dades.

Què tinc dret a fer amb les meves dades personals?

Ha de saber que en tot moment pot sol·licitar: accés a les seves dades personals; còpia electrònica de les seves dades personals; correcció de les seves dades personals; eliminació de les seves dades personals.
Concretament, de conformitat amb la normativa actual vostè té els següents drets:

 • Accés: Obtenir informació relativa al tractament de les seves dades personals.
 • Rectificació: En el cas que les seves dades personals siguin imprecisos o incomplets pot sol·licitar la seva modificació.
 • Supressió: Sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals sempre que es compleixi alguna de les causes previstes per la llei.
 • Limitació de tractament: Sol·licitar la limitació dels tractaments de les seves dades personals sempre que es compleixi alguna de les causes previstes per la llei.
 • Oposició: Objecció al tractament de les seves dades personals.
 • Portabilitat de les dades: Sol·licitar que les dades personals que ens ha facilitat li siguin retornats en format digital.

Si desitja exercitar aquests drets puc fer-ho mitjançant l’enviament correu electrònic  o bé mitjançant correspondència postal. Li demanarem que ens remeti una còpia escanejada del seu DNI.

De conformitat amb la llei vigent l’informem que està autoritzat a interposar un recurs davant l’Agència de Protecció de Dades.

Es comparteixen amb algú meves dades personals?

FUNDACIÓ GIRONA EST es fa responsable de les dades personals recollides i garanteix la seva confidencialitat. L’ús de les dades serà únicament el especificat en el moment de l’aprovació del client i la FUNDACIÓ GIRONA EST es compromet a adoptar nivells de protecció i les mesures necessàries d’índole tècnica i organitzativa que garanteixin la seguretat de les seves dades personals per a evitar la pèrdua, robatori, tractament i accés no autoritzat.

Com puc contactar amb la FUNDACIÓ GIRONA EST?

Si no vol que les seves dades personals siguin tractades amb les finalitats aquí descrits, ha de indicar-ho mitjançant carta adreçada a la FUNDACIÓ GIRONA EST, c / dels Vern, nº 3, 17004 Girona, o mitjançant correu electrònic a l’adreça bernat.rubio@fundaciogironaest.cat

Què són les galetes i per a què les utilitzem?

Les cookies són dades emmagatzemades pel seu navegador. En el moment d’acceptar la nostra política de cookies està permetent que tinguem accés a les dades que recullen les galetes, com ara recordatori de preferències d’usuari (idioma, dades d’accés o personalització de la pàgina).