Girona Est està d’enhorabona.

El jugador de l’Escola Esportiva GironaEst, Kayetan Samba Boiro Jedras , jugarà la temporada 2020-21 al Girona FC. S’incorpora a un del benjamins del club de la ciutat, en el qual jugarà en categoria preferent.

Kayetan forma part del projecte de l’Escola Esportiva GironaEst, liderat per la Fundació GironaEst. El projecte porta treballant dos anys en els barris del sector de Girona Est contribuint a través de l’esport al desenvolupament personal, social i relacional dels infants i joves.

Aquesta meravellosa notícia exemplifica l’excel·lent treball en xarxa que s’està desenvolupant en el sector. Per part de les institucions públiques, de la Fundació, de les famílies i dels propis nens i nenes. Dur a terme un treball estructurat, integrat per persones de gran qualificació professional i personal, centrat en un objectiu comú, fa que el talent brolli i faci camí.

Els barris de Girona Est es feliciten per aquesta notícia, mostrant que en el context de dificultat en el que es troben, el talent que poden aportar a la ciutat és inesgotable.

Enhorabona Kayetan, enhorabona GironaEst