• El Patronat Politècnica i la Fundació GironaEst amb la col·laboració
  especial de la Fundació Marlex consolida els Premis Compromís i
  Participació.
 • La iniciativa busca consolidar el compromís dels estudiants de
  l’Escola Politècnica Superior en temes socials, participatius i de
  voluntariat, en especial atenció a les activitats entorn la zona de
  Girona Est.

Girona, 21 de maig de 2020.

El Patronat Politècnica i la Fundació GironaEst amb la col·laboració especial de la Fundació Marlex consolida els Premis Compromís i Participació.Des del Patronat Politècnica i la Fundació GironaEst es creu fermament que la participació en activitats al voltant del compromís social, el voluntariat o l’associacionisme aporten un gran valor als estudiants de la Politècnica. Els Premis Compromís i Participació pretenen incentivar, impulsar i reconèixer la importància de participar en aquestes activitats, en especial aquelles adreçades als barris de Girona Est. En aquesta segona edició, hi ha hagut tres premiats d’un total de nou candidatures rebudes. Els premiats han estat pels següents estudiants de l’Escola Politècnica Superior UdG: l’Amin Bellaha, la Mireia Porta Regué i la Patrícia Carenys Muntada. Tots ells, han rebut un premi valorat en 1.666 euros destinats al pagament de la matrícula del curs 2019/2020.

Destacar que dos dels premiats, han desenvolupat la seva acció social en el barri deGirona Est, a la Creueta i a Font de la Pólvora dins del programa SIE de Càritas. Aquest programa de reforç escolar, en el qual també hi participa la Fundació GironaEst i l’Ajuntament de Girona, acompanya i ajuda els nens i nenes del barri perquè assoleixin els seus objectius acadèmics. Els tres alumnes són un clar exemple de compromís i participació social, tot i haver de fer front als estudis durant el curs.

 


A la foto Amin, un dels Enginyers UDG premiats, fent classes de Reforç Escolar al Barri de Font de la Pólvora.

La Patricia (6ena per la dreta del lector) davant la instal·lació d’un sistema d’extracció i distribució sostenible i automàtic que van realitzar prop de la frontera amb Algèria.