Ressó comunicatiu a la FGE

Aquest curs 2023 – 2024 és un any destacable per a la Fundació GironaEst. El curs passat es va prioritzar generar una estructura d’organització per tenir un responsable a cada Àrea. Aquest organigrama que es va dibuixar permet avui dia mantenir una coordinació de les activitats i genera un creixement de la FGE.

És en aquesta estructura on apareix la necessitat de donar més importància a la comunicació. Fent un canvi radical en l’àmbit comunicatiu, amb la mirada de potenciar i visibilitzar molt més a la tasca que es fa a Girona Est.

Un cop assolit l’objectiu de millorar la comunicació de manera interna, es veu oportú començar a externalitzar tota aquesta informació. És per això que es visita a tots els Mitjans de Comunicació de la ciutat de Girona amb la intenció de sumar complicitats amb ells, i arribar a nous públics.

Així doncs, aquest setembre-octubre la FGE ha tingut l’oportunitat de sortir en diferents ocasions a la premsa escrita i digital. S’han fet reportatges i articles sobre la Ciutat Policromada, la inauguració de la Casa de les Arts, el projecte de la FGE i alguna entrevista a TV Girona.

Per a la Fundació es vital que cada vegada més persones arribin a conèixer el projecte. Tot el que s’ha evolucionat avui dia es gràcies a tothom a qui hi creu, dona suport i col·laboració. Si voleu conèixer més sobre la Fundació GironaEst us animem a consultar els diferents materials informatius!

Moltes gràcies als Mitjans de Comunicació de Girona que donen veu a allò que per a la Fundació és tant important; el suport a quilòmetre zero.

– TV GIRONA – Coordinadors Àrees

– TV GIRONA – Gerard Arderiu

– TV GIRONA – Inauguració Casa de les Arts

– Diari de Girona – Suport Quilòmetre Zero

Diari El Punt – La Ciutat Policromada

Artícles sobre la Inauguració de la Casa de les Arts es troben a: Artícle Casa de les Arts