Continuem creant complicitats!

Per a la Fundació GironaEst és molt important el treball en xarxa, gràcies a tots els col·laboradors que participen diàriament a la creació i evolució d’aquesta, el creixement és molt més positiu.

A finals del curs passat, es va iniciar un periple de visites a totes les empreses que col·laboren amb la FGE. Visites per poder explicar en primera persona les novetats i l’evolució de la Fundació al mateix temps que es pot conèixer de més a prop el seu dia a dia i la seva implicació amb el projecte.

Aquest més d’octubre hem pogut visitar a l’empresa Grup Dabau i Aufuce. Visites que ajuden a veure diferents perspectives, oportunitats i generen possibles projectes futurs. Molt agraïts que obrin les portes de casa seva i mostrin tot el seu treball.

En aquest sentit, cal destacar que s’han incorporat quatre noves empreses plenes d’il·lusió i carregades d’energia. Victory Group, Mimasa, Mimbeca i TQ Enves. Així doncs, ja són 56 membres, 20 partners i 3 administracions públiques que donen suport a tot el treball de la FGE.

Agrair a tot el suport disposat al projecte, gràcies a vosaltres la FGE continua sumant complicitats!