Inauguració Casa de les Arts

La Casa de les Arts és un nou projecte dins del marc de les activitats de la Fundació GironaEst.

L’antiga casa pairal de la Familia Poch, és avui dia la nova seu de la Fundació GironaEst. Aquest espai és un projecte de referència pels nens i nenes del barri, així com de les seves famílies. La voluntat és que l’edifici sigui un espai que “vol unir la ciutat que ignora el barri i el barri que ignora la ciutat”.

Disposa d’un espai diàfan per acollir diverses propostes: espai de treball en xarxa amb entitats socials i culturals com és Azahara, sala dedicada a la comunicació audiovisual, una residència d’artistes i un gran espai exterior per poder realitzar diferents esdeveniments, exposicions i activitats.

La Casa de les Arts és el resultat del treball en xarxa de membres i col·laboradors de la Fundació GironaEst que han recolzat el projecte.
L’acte va ser obert amb unes paraules de benvinguda a càrrec de Ricard Planas. Seguidament, també hi va haver els parlaments de Jaume Sanabras, Xavier Poch i Aleix Font. Els assistents van poder gaudir d’un elegant còctel per part de Vilanova Events, música en directe de Rumba 4G, Albert Clapés i Ferran Borrell.

La inauguració va comptar amb la presència de representants de l’ajuntament Gemma Geis (Junts) i Quim Ayats (ERC). El Representant de la Diputació de Girona Jordi Camps, i Laia Cañigueral, Delegada de la Generalitat de Girona.

En el següent enllaç podeu veure un video resum de la Inauguració.

També podeu consultar els artícles on ens han publicat diferents mitjans de comunicació i entitats:

Diari de Girona

El Punt

Bonart

Rotary

– Diputació de Girona