Premi Aurora Bertrana

Durant la segona edició dels Premis Generalitat Girona, la Generalitat de Catalunya ha reconegut la tasca de la Fundació GironaEst. La Fundació ha estat guardonada amb el premi Aurora Bertrana i Salazar, destinat a projectes socials que promouen l’equitat i la igualtat a la demarcació de Girona. El reconeixement es deu al propòsit de la Fundació Girona Est de donar a conèixer el barri de Girona Est, amb l’objectiu de proporcionar als infants d’aquesta zona les mateixes oportunitats que els altres nens de la ciutat.

La cerimònia de lliurament dels premis va comptar amb l’acompanyament musical de Les Anxovetes, un grup d’havaneres gironí íntegrament femení, i amb la col·laboració de multi signes, que van interpretar l’acte en llengua de signes catalana.

Aquests premis van ser instaurats l’any passat amb l’objectiu de reconèixer aquelles persones i projectes que, des del seu àmbit professional o a través del seu compromís amb les associacions cíviques, culturals o esportives, han destacat pel seu esforç i els objectius assolits, contribuint a millorar les comarques gironines.

Finalment, cal destacar també el treball realitzat per Pepita Perich i la Cooperativa de Ramaders del Baix Empordà, els quals han rebut, també, una menció d’honor pel seu notable esforç i contribució a la comunitat.

 

Us compartim el vídeo de l’acte: https://youtu.be/a01aONYaPmY