Temps de flors a la Casa de les Arts

Del 11 al 19 de maig, la Casa de les Arts va ser l’escenari de FlorArt, una mostra floral feta pels veïns de Girona Est dins l’esdeveniment Temps de Flors. Aquesta activitat va permetre als cinc barris l’oportunitat mostrar la seva essència a través de composicions florals, formant una estructura circular que representava la unió i diversitat de Girona Est.

La inauguració va tenir lloc el dissabte 11 de maig a les 17h. L’ambient va ser molt animat, amb la presència de veïns, famílies i música, recreant l’encant d’una plaça de poble. Els assistents van gaudir d’una experiència comunitària plena de colors i fragàncies.

‘FlorArt’ no va ser només una exhibició de flors, sinó una manera de celebrar la identitat de cada barri. Les Associacions de Veïns de Vila-roja, Mas Ramada, La Creueta, Font de la Pólvora i Sant Daniel van aportar una representació floral que reflectia la seva essència. Aquestes creacions, van convertir la Casa de les Arts en un magnífic espectacle visual, mostrant la riquesa cultural i la creativitat dels seus habitants.

Aquesta iniciativa va tenir una gran afluència de públic tant dels barris com del centre de Girona com d’altres municipis. L’entusiasme dels participants i dels visitants va demostrar l’èxit del projecte. Així doncs, donem les gràcies a totes aquelles persones que es varen implicar per fer de FlorArt un esdeveniment destacat dins del Temps de Flors d’enguany.

 

Us deixem un video sobre el dia de la inauguració: https://www.instagram.com/reel/C7R75yqsFjM/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==