RumbEst a l’Escola de Música

Una iniciativa creada pels mateixos joves de l’Escola de Música de GironaEst. Aquesta iniciativa té com a objectiu compartir un espai de trobada per preparar una fusió entre la música moderna i el flamenc, combinant instruments com ara la bateria, el baix, la guitarra flamenca, el teclat i la veu.

Els membres d’aquest projecte tenen majoritariament 14 anys i mostren un gran compromís amb el grup. La Fundació GironaEst ha mostrat el seu suport i voluntat d’acompanyar aquesta iniciativa, reconeixent-ne el valor i la importància per al desenvolupament artístic i personal dels joves del barri.

Batejat com a RumbEst, aquest grup musical fa referència tant a la rumba com al barri de Girona Est. Els components del grup s’han compromès a quedar per assajar i assistir a classes d’instruments per continuar aprenent i millorar les seves habilitats musicals.

La primera actuació de RumbEst va tenir lloc el divendres 19 d’abril a una “Jam Session” de l’Escola de Música a l’Est. Tot i que no hi havia públic extern, els mateixos estudiants varen actuar per ensenyar als seus companys el que havien estat practicant a les classes.

Aquesta proposta demostra el potencial creatiu i el compromís dels joves de GironaEst amb la música i la seva comunitat.