Nous membres de la FGE

La Fundació GironaEst compta a partir d’aquest mes amb la incorporació de nous membres que aportaran un suport essencial al creixement i evolució del projecte. Entre aquests nous col·laboradors es troben Toni Pons, Quera 1887, BDF ingredients i Volcano Grup, els quals reforçaran l’equip i les capacitats de la Fundació.

Hem assolit la xifra de 63 Membres  i seguim caminant junts per poder aconseguir els reptes que té per davant aquest projecte. Cada vegada són més les persones que en formen part d’aquesta entitat. Això fa possible que les activitats siguin creixenet en qualitat i participació

Amb aquestes noves incorporacions, el projecte de la Fundació GironaEst experimenta un impuls positiu que ressalta la importància del treball en xarxa i la col·laboració com a pilars fonamentals per al seu èxit continuat. Així, s’insta a una difusió activa del projecte, ja que cada col·laboració, independentment de la seva naturalesa, contribueix de manera significativa al funcionament i al propòsit de la Fundació.

La Fundació GironaEst agraeix sincerament el suport i la participació de tots els nous membres i col·laboradors, reconeixent la seva importància vital per al creixement i la sostenibilitat del projecte. Amb l’ajuda de tots, la Fundació continua avançant cap a la consecució dels seus objectius i la millora de la comunitat local.