Gala Giroinfant

La quarta edició de la Gala Giroinfant, organitzada pel Rotary Club Girona, va aconseguir recaptar 34.100 euros el passat divendres 3 de maig. L’esdeveniment va tenir lloc al Mas Marroch i va comptar amb més de quatre-cents convidats, consolidant-se com un dels esdeveniments benèfics més importants de les comarques gironines. Un dels moments més destacats va ser l’actuació del grup Combo de l’Escola de Música a l’Est, que va captivar el públic amb el seu ritme i talent.

Els fons recaptats es destinaran a tres entitats dedicades a millorar la vida dels infants: la Fundació Girona Est; el Servei de Residència Infantil Joan Riu; i l’Hospital Sant Joan de Déu, que impulsa el projecte ÚNICAS.

Així doncs, la IV Gala Giroinfant va ser un èxit rotund, tant pel que fa a la recaptació com a la participació, reunint la comunitat gironina en una nit de solidaritat. Els fons recaptats tindran un impacte significatiu en la vida dels infants beneficiaris, destacant el compromís del Rotary Club Girona amb les causes socials infantils.