Final de curs FGE

El mes de juliol arriba i amb ell s’acaben les activitats regulars de la FGE. Una temporada 23-24 plena de reptes i d’objectius, però amb una mirada de continuar construint un projecte més sòlid i amb més valor any rere any. Aquest curs ha marcat un pas significatiu a l’evolució del projecte; pel volum de participants, per la inauguració de la seu de la Fundació La Casa de les Arts, per la difusió arreu de territori, i la incorporació de nous membres.

Durant les últimes setmanes cada àrea ha pogut fer la seva cloenda, i aconseguir reunir en un mateix punt els nens i nenes amb les seves famílies, així com els professionals. Aconseguint un espai amb un ambient sa i per passar-ho bé. Algunes de les propostes han estat: cinema a l’Aula Oberta, una obra de Teatre o, els ja tradicionals, berenars amb partit entre famílies i nens/es dels equips de futbol.

La FGE tanca les portes, però continua l’activitat interna per preparar el següent curs. Els professionals de les respectives àrees comencen a preparar el que serà una nova temporada plena d’activitats i d’esdeveniments perquè els nens i les nenes puguin continuar gaudint d’allò que els agrada.

Aquest treball pretén crear una cohesió a les tres àrees per donar sentit al projecte, i fomentar el sentiment de pertinença dins del barri de Girona Est. On hi haurà novetats, però sobretot perspectiva cap a l’infant.

Del 8 al 19 de juliol s’obre el període d’inscripcions per als nens i nenes que vulguin ser partíceps d’un nou curs ple d’aprenentatges, experiències i records.