Mentories diferents i úniques

L’Achraf estudiant de segon de batxillerat de ciències i tecnologies, viu una experiència excepcional gràcies al seu mentor, en Miquel. Amb una gran passió per la informàtica i l’emprenedoria, en Miquel va oferir la seva experiència per guiar i motivar l’Achraf en el seu camí educatiu i professional.

L’última activitat de mentoria va ser una visita conjunta al Mobile World Congress, una oportunitat única per a l’Achraf per endinsar-se al món de la tecnologia i les innovacions digitals.

L’acció del “Projecte Pla d’Estudi” no només proporciona als estudiants com l’Achraf l’oportunitat d’explorar noves àrees d’interès, sinó que també els anima a construir relacions significatives amb els mentors. La combinació de la motivació de l’estudiant i l’experiència del mentor crea un entorn propici per a un aprenentatge enriquidor i un creixement personal i professional.

L’Achraf i en Miquel són un exemple de com la mentoria pot impactar positivament a la vida dels estudiants, obrint portes i fent realitat les seves aspiracions. En aquest sentit, volem motivar tots els mentors a continuar creant experiències i records únics com aquest, ja que hi ha infinites possibilitats i oportunitats a construir junts. Donem les gràcies a Miquel per la iniciativa i el compromís amb el Projecte Pla d’Estudi i l’èxit dels seus estudiants.