Nens i nenes de l’Escola Esportiva GironaEst al camp de Montilivi!

El passat dia 31 de març, els nens i nenes de la Fundació GironaEst varen tenir l’oportunitat de viure una experiència inoblidable al camp de Montilivi durant el partit entre el Girona FC i el Betis. Aquesta iniciativa tenia l’objectiu de ser un moment emocionant i inspirador per a tots els participants.

La Fundació GironaEst és un projecte social que neix de la col·laboració entre Girona FC, Marlex i l’Ajuntament de Girona el 2018, de manera que s’ha establert una relació estreta amb el club de futbol. Marlex, com a patrocinador oficial del Girona FC, ha tingut un paper clau en el suport d’aquesta iniciativa.

Cada nen va anar al camp acompanyat d’un familiar. A més, van sortir de la mà dels jugadors del Girona FC, visquent directament amb ells un moment molt especial. Michel, ambaixador actual de la FGE des del 19 d’abril del 2023, hi va ser present per donar suport i animar els participants durant aquesta experiència.

Moments abans de  l’inici del partit es va projectar a l’estadi de Montilivi un video motivacional per part de Míchel dedicat als Cadets de l’Escola Esportiva.

Són experiències com aquestes que permeten als nens connectar directament amb la fundació mentre se’ls inspira, motiva i se’ls ofereix un sentit d’inclusió i pertinença. Aquesta oportunitat no només és un esdeveniment esportiu emocionant, sinó també una prova tangible de que a través de futbol i comunitat és creen experiències úniques.

Enllaç al vídeo de Míchel Sánchez