Jornades esportives

Durant les darreres jornades esportives, les escoles de Vila-Roja i Sagrada Família van organitzar activitats als seus barris per fomentar l’esport al carrer.

Des del bàsquet fins a l’hoquei, passant pel futbol i el colpbol, els nens varen tenir l’oportunitat de provar diferents esports i gaudir de l’aire lliure. L’objectiu principal d’aquestes jornades era potenciar els racons dels barris per convertir-los en espais ideals per a la pràctica esportiva i promoure l’activitat física entre els joves.

Una de les grans sorpreses d’aquestes jornades va ser el descobriment de pistes de bàsquet i de futbol que molts desconeixien que existien als seus propis barris. Aquest troballa obre noves oportunitats i perspectives per a la comunitat, destacant la importància de conèixer i utilitzar els recursos disponibles.

A mesura que els nens participaven en les diverses activitats, anaven guanyant polseres com a reconeixement del seu esforç i d’identificació dels noms dels barris-

En resum, les jornades esportives van ser una experiència enriquidora que destaca la importància de l’esport al carrer i la importància de conèixer i utilitzar els espais esportius disponibles als barris.