El passat dissabte 10 de Juny es va celebrar la primera Festa del Futbol organitzada per Footlovers (una iniciativa de Roger Coris – educador de l’Escola Esportiva GironaEst- i Alex Matei) recolzada per la Fundació GironaEst. Aquesta Festa del Futbol va ser el punt de trobada de quatre clubs: AE Riudellots, GEiEG, UD Cassà i Fundació GironaEst.

La festa girava al voltant del futbol amb una normativa peculiar i uns equips formats per infants de cada club en els set equips que jugarien el torneig. A part, tots els/les nens/es varen poder dur a terme dues activitats quan no jugaven partits. Una d’elles era fer-se una medalla com a record per la seva participació. La matinal de futbol es va celebrar amb la participació de les famílies assistents, les quals a l’últim tram de torneig varen poder participar en algun partit sempre i quan la ruleta, marques la casella de pare o mare.

Finalment, es va dur a terme un pica-pica amb la participació d’infants i famílies per donar la cloenda de la Festa del Futbol com una gran jornada festiva i lúdica amb els valors de companyerisme, esforç, entre d’altres com eix central.

Va ser una jornada festiva on el rerefons era poder compartir i conèixer nous nens/es de poblacions diferents, però amb un mínim comú que era el futbol com a eix de creixement i desenvolupament de la persona.

Consulta la galeria al següent enllaç: https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1wXHJi92SBWe556rfSWRjNaBBwOZQis-8