La jornada reuneix famílies i col·laboradors per a gaudir de les actuacions en directe dels participants

El projecte de formació musical ‘Música a l’Est’ realitza aquest divendres 16 de juny el tancament del curs. Cadascun dels alumnes ha dut a terme una mostra individual amb el seu instrument. El Combo i la Coral de l’Est ha participat amb una mostra de les cançons que van tocar el passat mes de maig al Festivalot, el Festival de Música en família de Girona. Per a cloure el concert, els alumnes han preparat una versió de la cançó “Calma” amb una lletra escrita per ells mateixos.

Entre les actuacions individuals, de bateria, piano, trompeta, trombó, baix i guitarra , s’han pogut escoltar des de clàssics com l’ “Himne de l’Alegria” de Bethoven fins a música moderna com Perfect, d’Ed Sheeran o Tusa, de Carol G i Nicki Minaj. Els alumnes de primer curs han dut a terme exercicis d’iniciació que posen en valor la importància de la tècnica.

En acabar les actuacions, s’ha gaudit d’un vídeo amb un recull d’imatges de les activitats que s’han dut a terme durant el curs al projecte musical de la Fundació Girona Est, la Black Music Big Band i Cases de la Música. Una manera molt bonica de recopilar tot el treball realitzat. Els alumnes també s’han pogut endut un petit obsequi a casa per recordar aquest curs. La jornada ha acabat amb un berenar conjunt amb les famílies a càrrec de Dibosch i Sant Dalmai, empreses que formen part del projecte de la Fundació GironaEst.

Entre els assistents, s’ha pogut comptar amb la presència de Patrons de la Fundació GironaEst, directius de l’empresa col·laboradora CESCE i altres entitats del barri de Girona Est que participen diàriament amb la Fundació.