Aquest dissabte 3 de juny la Fundació GironaEst va participar en les Jornades de Cloenda del Community Team. La jornada començava ben aviat, a les 9:00 del matí els equips de bàsquet de GironaEst es trobaven al Masnou per participar en una gran matinal de bàsquet.

Les Jornades Community Team són organitzades per The Ricky Rubio Fundation, i compten amb nens i nenes de diferents barris de ciutats catalanes. Una manera lúdica i divertida per fer vincles amb gent d’altres indrets. A més a més, els grups estaven barrejats i permetia interactuar amb molta més gent. Es van jugar a diferents partits de bàsquet curts i dinàmics i també hi havia activitats, a l’exterior, d’orientació, d’estratègia… entre altres.

L’empresa catalana del sector alimentari, L’Ametller Origen, va oferir esmorzar per tots els nens i nenes que participaven en les jornades. Tenien peces de fruita i magdalenes per a tots!
A mig matí, els participants van tenir l’oportunitat de conèixer a Ricky Rubio, van poder jugar a bàsquet amb un esportista professional que va acabar firmant autògrafs i fent-se fotos i, fins i tot, va oferir uns diplomes als nois i noies. El dia es va acabar amb un dinar a peu dret entre tots els membres del torneig.

Des de la Fundació GironaEs volem agrair a tot l’equip de The Ricky Rubio Fundation i l’Ametller Origen per fer possibles actes tan divertits com aquests.