Sumant Sinergies

La Fundació GironaEst ha fet un pas més cap a la seva missió de promoure la col·laboració i el desenvolupament de la comunitat local mitjançant dues iniciatives.

Per una banda, la Fundació ha signat un conveni amb GironaHub per a la cessió d’espais, consolidant així la seva col·laboració amb aquesta plataforma dedicada a impulsar l’emprenedoria i la innovació a Girona.

Aquest conveni permetrà ampliar les seves capacitats i recursos, facilitant l’organització d’activitats, esdeveniments i programes que beneficiïn la comunitat local i promoguin l’emprenedoria i la creativitat.

D’altra banda, també ha fet una visita a Ginvest, membre de la Fundació GironaEst i una empresa local dedicada a fomentar la inversió i el desenvolupament econòmic a la regió. Aquesta visita ha estat una oportunitat per conèixer de primera mà les iniciatives i projectes en què està involucrada Ginvest, i explorar possibles àrees de col·laboració futura.

Amb aquestes noves col·laboracions, la Fundació GironaEst reafirma el seu compromís amb la comunitat local i la seva missió de promoure el creixement i el desenvolupament a Girona. Agraïm sincerament a GironaHub i Ginvest la seva disposició i col·laboració en aquestes iniciatives, i esperem poder continuar treballant junts per fer avançar la nostra comunitat.