Aquest diumenge 28 de maig els nens i nenes que participen a l’Escola Esportiva GironaEst van viure una experiència inoblidable! L’empresa Medplaya va fer possible una activitat que era el somni de molts.

Últim partit de la temporada al camp de Montilivi, Girona – Betis. I els nens i nenes de GironaEst van poder assistir-hi, però no només des de les grades. Sinó que van poder viure-ho des del camp.

A l’arribar a Montilivi primerament van anar a una sala de reunions on els hi van explicar què havien de fer i com ho havien de fer, tenien una responsabilitat molt important! Eren els encarregats de sortir al camp amb els jugadors del Girona.

Un cop l’explicació va acabar, els nens van poder baixar al terreny de joc a veure en primera persona com era un escalfament. Estaven realment bocabadats! Seguidament, vam baixar al túnel dels jugadors, perquè això estava a punt de començar!

El partit començava i els jugadors sortien al camp, i els nens de GironaEst també. Cadascú de la mà d’un jugador diferent. L’emoció de veure totes les grades plenes, i estar amb els jugadors del primer equip va ser increïble.

Després van poder gaudir del partit des de les grades on les famílies els esperaven, i també van poder veure l’actuació de «The tyets». Un dia per a recordar.