El projecte de formació musical ‘Música a l’Est’ realitza aquest diumenge 28 de maig una actuació al Festivalot. La jornada musical començava amb l’experiència d’anar a gaudir de música en directe per part del grup «Els Catarres». Molts dels infants no havien tingut l’oportunitat de veure mai música en directe, i va ser tot un espectacle!

El dia anava passant i l’hora de fer l’actuació començava a arribar i els participants cada vegada estaven mes nerviosos. Primer de tot, proves de so. Un cop va estar tot a punt van iniciar l’actuació els nens i nenes de Combo. Van tocar diferents peces musicals, i el públic poc a poc es va anar animant. Seguidament, la coral va cantar «Quin món tan bonic» i «Enjoy Yourself». Aquesta última, una cançó ben moguda que va fer aixecar a tothom.

Les cares de satisfacció i orgull dels nens i nenes i també de les famílies són per recordar. L’actuació ja havia acabat, ara només quedava dinar i anar a veure l’actuació dels nostres companys de la Black Music Big Band.