L’Est es viu continua: Els partners de les àrees de cultura i educació ens visiten

Durant aquest mes, les àrees de Cultura i Educació han rebut la visita dels seus partners, amb la voluntat de viure el dia a dia dels projectes i de compartir propostes de futur. L’Est ES Viu neix amb l’objectiu d’apropar als partners al barri de Girona Est.

El projecte Música a l’Est va convidar a CESCE, agència de crèdit a l’exportació que col·labora amb el projecte musical des de fa dues temporades. A través de la seva implicació, contribueixen en la millora de la formació musical dels infants i en el creixement de projecte.

A la visita, també es va poder comptar amb l’assistència del Rotary Club de Girona, una entitat que va brindar l’oportunitat als nens i nenes de l’Escola de Música a l’Est d’actuar a la IV Gala GiroInfant. Durant la Jornada, CESCE i Rotary Club van poder veure l’Escola de Música i visitar la Casa de les Arts, que encara acollia la intervenció floral de Temps de Flors i l’exposició fotogràfica dels cinc primers anys de la FGE.

Pel que fa a l’Àrea d’Educació, la Fundació Bosch Aymerich és una de les peces imprescindibles dins el projecte de Beques i Mentoria. Representants del Patronat de la FBA van prendre consciència de l’actualitat del projecte, a més de conèixer a dos dels seus participants: un jove estudiant i el seu mentor.

Per a la Fundació GironaEst, aquesta és una iniciativa clau per a seguir teixint complicitats. Durant els propers mesos, altres partners tindran la possibilitat de sentir l’essència de Girona Est.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

L’Est ES Viu continúa: Los partners de las áreas de cultura y educación nos visitan

Durante este mes, las áreas de Cultura y Educación han recibido la visita de sus partners, con la voluntad de vivir el día a día de los proyectos y de compartir propuestas de futuro. L’Est ES Viu nace con el objetivo de acercar a los partners al barrio de Girona Est.

El proyecto ‘Música a l’Est’ invitó a CESCE, agencia de crédito a la exportación que colabora con el proyecto musical desde hace dos temporadas. A través de su implicación, contribuyen en la mejora de la formación musical de los niños y en el crecimiento de proyecto.

A la visita, también se pudo contar con la asistencia del Rotary Club de Girona, una entidad que brindó la oportunidad a los niños y niñas de la Escuela de Música de actuar en la IV Gala GiroInfant. Durante la Jornada, CESCE y Rotary Club pudieron ver la Escuela de Música y visitar la Casa de les Arts, que todavía acogía la intervención floral de Temps de Flors y la exposición fotográfica de los cinco primeros años de la FGE.

En cuanto al Área de Educación, la Fundació Bosch Aymerich es una de las piezas imprescindibles dentro del proyecto de ‘Bequess i Mentoria’. Representantes del Patronato de la FBA tomaron conciencia de la actualidad del proyecto, además de conocer a dos de sus participantes: un joven estudiando y su mentor.

Para la Fundació GironaEst, esta es una iniciativa clave para seguir tejiendo complicidades. Durante los próximos meses, otros partners tendrán la posibilidad de sentir la esencia de Girona Est.