La Fundació GironaEst reuneix més de 200 persones en la Trobada anual

Laia Palau, Marc Gasol i Míchel Sánchez esdevenen els primers ambaixadors de la Fundació.

La Trobada que celebrava els primers quatre anys de vida del projecte, es va dur a terme al pavelló de Girona Est el passat 19 d’abril. L’acte, conduit per Josep Puigbó, va comptar amb els parlaments de Sor Lucía Caram i Marc Simón, sotsdirector de La Caixa; així com del president de la Fundació, Jaume Sanabras. També hi van ser presents el vicealcalde de Girona, Quim Ayats, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i la Delegada Territorial, Laia Cañigueral.

En el seu parlament, Marc Simón, va reivindicar el paper de la Fundació La Caixa que té com a principal acció la col·laboració amb entitats socials. Per la seva banda, Sor Lucía Caram comentava la importància de ser “capaços de treballar a la mateixa taula”.

Tot seguit, es va presentar el nou vídeo de la Fundació, acompanyat d’una taula rodona, que va servir per exposar les vivències dels nens i nenes, les famílies i els educadors de les activitats que ofereix la fundació.

En el tercer bloc de l’acte, Míchel Sánchez, entrenador del Girona FC, Laia Palau, directora esportiva de l’UniGirona i Marc Gasol, president del Bàsquet Girona van ser nomenats ambaixadors de la Fundació i van rebre un guardó elaborat amb terra de Vila-roja, per l’escultora afincada a Girona, Pia Crozet.

L’acte va comptar amb la participació de més de 200 assistents, provinents de més de cinquanta empreses gironines i d’una vintena d’entitats i instucions. La veu de Mireia Zamora acompanyada per Aleix Triadó a la guitarra, van acompanyar l’acte amb tres temes propis.

La trobada va acabar amb un càtering a càrrec de Vilanova i els assistents van endur-se l’últim número de la revista TOP Girona, que inclou un article sobre la tasca de la Fundació GironaEst.