La Ciutat Policromada

El projecte de “La ciutat Policromada” comença a l’escola de Vila-Roja, amb una acció on participen els més petits. Aquest dilluns els nens i nenes de l’escola, van poder practicar diferents tècniques artístiques en l’inici de l’activitat.

La ciutat policromada és una proposta d’art urbà que brinda l’art com a element expressiu i transformador de l’entorn físic dels nens i nenes del barri. Aquest projecte té per iniciativa realitzar diferents propostes i accions a diversos punts del barri. Una combinació d’art, cultura i urbanisme. Una iniciativa que comportarà un abans i després a l’entorn de l’Est.

S’ha començat per l’escola de Vila-Roja, on els més petits van poder potenciar la seva creativitat i expressió a través dels Graffitis i la pintura. Una activitat molt interessant pel seu procés i desenvolupament d’aprenentatge.

Els alumnes durant el curs han realitzat diferents tallers i dinàmiques artístiques que han inspirat a l’artista Aleix Font a realitzar la proposta gràfica del projecte.

Aquest projecte tindrà continuitat al llarg del seguent curs, és només l’inici d’un gran canvi educatiu, artístic i urbanistic. Tota actualització de la Ciutat Policromada s’anirà explicant a les xarxes socials de la Fundació GironaEst.

La Ciutat Policromada compta amb el suport i col·laboració de diferents empreses i entitats com d’Editor Bonart, Fundació Lluís Coromina, Pintures Montana, Pintures Vic i Pintures Montó.