Debut del Cadet i l’Escoleta

El passat 1 d’Octubre el Cadet de l’Escola Esportiva va jugar el seu primer partit de lliga a la Federació Catalana de Futbol. És el primer any que hi ha aquesta categoria a la Fundació Girona Est. Un procés de cinc anys, en els quals els jugadors que avui formen aquest Cadet han passat per les diferents categories de la base amb l’objectiu d’assolir un conjunt d’hàbits i rutines per seguir desenvolupant a l’etapa de Cadet.

No menys important és que aquest pas, permetrà els  joves d’entre 14 i 16 anys siguin uns referents per tots els nens i les nenes que formen els equips de l’Escola Esportiva.

Sumant nous moments, aquest passat 22 d’Octubre l’Escoleta va jugar el seu primer partit de la temporada a Sant Ponç. Per molts dels nens i nenes va ser el seu primer partit de futbol. Dirigits pels seus educadors Youseff i Mikiyas Coris van poder jugar i compartir un espai de joc amb altres nens i nenes. El més important va ser poder veure gaudir i les cares de felicitats de cada un dels nens i nenes.

Aquesta temporada 2023-2024 l’Escola Esportiva segueix el seu desenvolupament en els espais de futbol i bàsquet. I, també, incorporarà un espai de dansa. Tots i cada un dels esports que es practiquen a la Fundació GironaEst es mantindrà l’essència de poder oferir una activitat amb un valor afegit a les sessions.