Equip Femení: L’escola Esportiva segueix creixent

El passat 1 d’Octubre del 2023 va ser el primer partit oficial de l’equip femení de l’Escola Esportiva Girona Est. El resultat va ser favorable el Bescanó, però el fet de poder viure l’arribada al vestidor, l’escalfament, el partit i el postpartit tot l’equip per primer cop va ser un dels punts culminants del treball de totes elles.

Un projecte que va néixer fa tres anys fent l’activitat a l’hora del pati de les escoles per totes les nenes. L’any passat es va passar a fer entrenaments i partits amistosos. Aquest any s’ha assolit amb la formació d’un equip a la Federació Catalana de Futbol.
L’equip femení sorgeix de la mateixa predisposició i ganes d’un grup de nenes. En l’actualitat hi ha més de 15 nenes entrenant cada dilluns i dimecres al camp de futbol. No només és l’entrenament, sinó també la capacitat que tenen de créixer plegades, de formar un equip i, un pas més, conviure diferents edats i les més grans cuidar de les més petites.
Aquest és un primer equip amb el qual és treballar per poder tenir-ne més i, fins i tot, les més petites puguin jugar amb els nens en equips mixtos. Més enllà d’un resultat, hi ha tot el treball d’equip i d’Escola que defineix tots els equips esportius de la Fundació Girona Est.