Aula Oberta a l’Est!

Aquest mes d’octubre, hem inaugurat l’activitat de l’Aula Oberta. Els espais destinats a aquesta activitat es troben a l’Escola Vilaroja.

L’Aula està oberta les tardes de dilluns a dijous. El seu objectiu és proporcionar un entorn propici per a l’estudi, permetent als nens i nenes participants combinar aquesta activitat amb altres activitats extraescolars. A més a més, comptem amb educadors i educadores que estan disponibles per guiar-los en el procés d’aprenentatge i resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

Per exemple, després de la jornada escolar, els alumnes poden utilitzar aquest espai per fer les seves tasques escolars fins a l’hora en què comencen altres activitats extraescolars, com música, bàsquet o teatre. D’aquesta manera, poden tornar a casa amb les seves tasques fetes i encara disposar de temps per al lleure, sopar i passar temps amb la família.

Aquesta iniciativa ha estat molt ben rebuda per part de les famílies, ja que moltes d’elles es troben amb dificultats per ajudar els seus fills i filles amb les seves tasques escolars.