La música comença a sonar a l’Est!

L’Escola de Música a l’Est inicia el curs amb un total de 30 participants. A més del nombre de nens i nenes, enguany el projecte ha ampliat el programa formatiu per a joves fins als 16 anys. Aquesta ampliació dels rangs d’edats dels nens i nenes dona resposta a la motivació de diversos adolescents del barri per a iniciar-se dins el món de la música.

Música a l’Est es conforma amb la cooperació de la Black Music Big Band, Casa de la Música i la Fundació GironaEst; El projecte també compta amb la col·laboració de CESCE, que gràcies a la seva aportació, augmenta valor afegit del programa.

A part de les classes d’instrument, llenguatge musical, coral i combo, Música a l’Est inclou activitats de cap de setmana per a que els nens i les nenes puguin viure experiències úniques a través de la música i la cultura. És per això, que entitats com Temporada Alta o FlamenGi ofereixen entrades pels espectacles als nens i nenes de l’escola.

El passat dissabte 4 de novembre, membres de la coral de l’Escola de Música a l’Est van gravar la nadala de la Black Music Big Band. Les diverses formacions del projecte Black Music, així com una representació de la coral de l’escola de Música de l’Est van trobar-se a l’estudi de gravació El local per a enregistrar la nadala, Merry Christmas baby, que es publicarà a les plataformes musicals, com cada any, per Nadal.

____________________________________________________________________________________________________________

La Escuela de Música al este inicia el curso con un total de 30 participantes. Además del número de niños y niñas, este año el proyecto ha ampliado el programa formativo para jóvenes hasta los 16 años. Esta ampliación de los rangos de edades de los niños y niñas responden a la motivación de varios adolescentes del barrio para iniciarse dentro del mundo de la música.

Música al este se conforma con la cooperación de la Black Music Big band, Casa de la Música y la Fundación GironaEst; El proyecto también cuenta con la colaboración de CESCE, que gracias a su aportación, aumenta el valor añadido del programa.

Aparte de las clases de instrumento, lenguaje musical, coral y combo, Música al este incluye actividades de fin de semana para que los niños y  niñas puedan vivir experiencias únicas a través de la música y la cultura. Es por eso, que entidades como Temporada Alta o FlamenGi ofrecen entradas por los espectáculos a los niños y niñas de la escuela.

El pasado sábado 4 de noviembre, miembros de la coral de la Escuela de Música al este grabaron el villancico de la Black Music Big band. Las diversas formaciones del proyecto Black Music, así como una representación de la coral de la escuela de Música del Este se encontraron en el estudio de grabación El local para grabar el villancico, Merry Christmas baby, que se publicará a las plataformas musicales, como cada año, en Navidad.