El pròxim 29 de desembre de 2021 a les 19:30h, el Circ Solidari brindarà un espectacle ple de màgia i emoció, gràcies a la col·laboració de Rotary GironaGEIEG , Fundació Girona Est i el Gran Circ de Nadal de Girona.

El Pavelló Municipal dʼEsports de Fontajau acollirà en el seu espai, entre molts altres ciutadans de Girona, famílies dels 5 barris de Girona Est: Vila- Roja, Mas Ramada, La Creueta, Grup Sant Daniel i Font de la Pólvora.

El Circ Solidari vetlla perquè la mainada de Girona Est i les famílies tinguin les mateixes oportunitats d’accés a l’espectacle com la resta d’infants, per així poder gaudir de les diferents actuacions programades.

Circ solidari expressa en la seva pàgina oficial que: En la nova producció, que seguirà totes les mesures d’aforament i distanciament, un total de 38 artistes internacionals proposaran 1:45 h d’espectacle on els assistents gaudiran amb un gran espectacle que suma la màgia de Nadal.

Aquesta especial iniciativa va sorgir de l’aliança entre Rotary Girona i el Gran Circ de Nadal, sota el lema: Apadrina somriures! Junts tenen com a objectiu lluitar per la igualtat d’oportunitats i contra la pobresa de la nostra ciutat.