Us compartim la primera de les moltes entrevistes que farem a grans referents que formen part de Girona Est. Així doncs, a continuació us mostrem l’entrevista que vam fer a la Susana Berengena, actual directora del Col·legi Sagrada Família i docent molt estimada per tot l’alumnat, professorat i pares de Girona Est.

En aquesta entrevista, la Susana ens descriu com és l’alumnat que forma part de l’escola, i ens diu que són infants molt vius, alegres, il·lusionats i amb moltes ganes d’aprendre. A més, ens presenta els trets distintius del col·legi, tot destacant que és un centre educatiu molt familiar i amb molta diversitat cultural, la qual trobem també als barris de Girona Est.

Així mateix, som conscients que la majoria dels estudiants de Girona Est no continuen els seus estudis superiors, però la Susana ens esmenta alguns exemples d’exalumnes per mostrar-nos que hi ha joves que han continuat estudiant. I aprofita per animar a la resta a finalitzar els seus estudis!

Paral·lelament, la directora del centre defensa que l’educació de qualitat és aquella que ho engloba tot, no només els coneixements sinó també els valors, els quals són primordials per tal d’esdevenir uns bons ciutadans. També afirma que la Fundació Girona Est està realitzant una gran tasca als barris de Girona Est, ja que permet a moltes famílies amb dificultats econòmiques l’oportunitat de tenir unes extraescolars pels seus fills/es i així aconseguir una educació més global i integral.

Per acabar, a part de compartir alguns dels consells que donaria als joves de Girona Est; també  acaba convidant a tothom a venir i conèixer Girona Est, atès que és un lloc molt proper, inclusiu, familiar i amb molta riquesa cultural. Hem de trencar estereotips de barri!

Finalment, podreu veure l’entrevista completa en aquest enllaç