El Centre Cívic Onyar de Girona Est ha sigut l’espai escollit per donar cabuda,  23 de març, de la presentació dels diferents projectes de la Fundació Girona Est. L’acte va congregar més d’una trentena de persones. 

L’acte es va iniciar a les 11:00 h del matí al Centre Cívic Onyar i es va estructurar en tres blocs: el primer amb una breu presentació i  on a través de vídeos es va presentar els quatre àmbits en els quals s’estructura la fundació: esport, cultura, educació i comunicació.

El segon bloc es va procedir a fer una visita amb els convidats pels  barris de Girona Est.La visita es va iniciar al mirador de Font de la Pólvora, i va continuar per  Mas Ramada, camp de futbol Vila Roja, escola Vila – Roja, per  finalitzar amb la presentació de la nova seu de la FGE. 

En acabar l’acte, es va dur a terme un dinar popular  a càrrec de la Terré que és  una veïna del barri. 

Per concloure, agrair els representants de cada una de les entitats que  ens han acompanyat i han fet que la trobada sigui summament especial: Transports Dabau, Telecta, Rebled advocats, Claitec, Catgestió, Grup Canovas 1852, Deister Software , Clínica Girona, Marlex Human Capital, Mimasa, Rotimpres, Ginvest Asset Managment, Fundació RACC, Comexi, Centre Cívic Onyar, Premsa, Lleal Tulsa Assessors, Friselva, Sarrats, Maynou, Tactic, Fundació Lluís Coromina/BonArt, Aufuce, Refrica i Rousselot

Gràcies per acompanyar-nos en aquest trajecte, segurs que junts arribarem més lluny!