Voluntariat amb propòsit

Avui es parlarà sobre el paper fonamental de les persones voluntàries en el propòsit comú de proporcionar oportunitats d’aprenentatge i creixement personal als i les joves del sector Est de Girona.

Com a part integral de la nostra comunitat, més enllà del personal contractat per part de la Fundació, el projecte compta amb més de 30 persones voluntàries que generosament dediquen el seu temps com a mentors/es. Aquestes, juguen un paper vital en el desenvolupament i suport dels i les joves participants, aportant una rica varietat d’experiències i orientació personalitzada.

Així mateix, el voluntariat no es limita únicament a la mentoria; també es compta amb persones voluntàries que ofereixen classes de reforç als i les joves del projecte Pla d’Estudi Post-ESO.

Aquestes persones voluntàries es converteixen en agents de canvi, proporcionant una base sòlida per al creixement acadèmic dels estudiants. Sense ells/es, la consecució dels objectius seria molt més desafiadora.

Des de la Fundació GironaEst es fa una crida a totes aquelles persones que puguin sentir-se motivades a donar el seu temps i habilitats per aquesta causa. La FGE està cercant noves persones voluntàries, especialment per a tasques de mentoria i classes de reforç de diferents assignatures de Cicles Formatius, Batxillerat i Graus universitaris.

Cada petit esforç compta, i junts es pot crear un impacte en les vides dels i les joves de Girona Est. Gràcies per ser part d’aquesta gran família que fa possible la missió de la Fundació GironaEst.