Aula Oberta: Aprenentatge Divertit i Integral

L’Aula Oberta, inicialment sorgeix com a un espai de suport amb els deures per als estudiants de primària, així i tot, ha evolucionat cap a una plataforma més àmplia. Aquesta iniciativa va més enllà de l’ensenyament convencional, oferint als  estudiants una experiència educativa que no només compleix amb les tasques de l’escola, sinó que també fa de l’aprenentatge una experiència creativa i divertida.

Un aspecte emocionant de l’Aula Oberta és la integració de jocs de taula educatius. Aquests jocs estan dissenyats amb l’objectiu de fer de l’aprenentatge una experiència interactiva i divertida, alhora que reforcen conceptes clau en matemàtiques, ciències i altres àrees temàtiques. Aquest enfocament ampli pretén despertar la seva curiositat i fomentar l’amor pel coneixement i l’aprenentatge.

Més enllà de l’aspecte acadèmic, l’Aula Oberta posa èmfasi en el desenvolupament de les habilitats socials. A través d’activitats grupals i interaccions, busquem fomentar la col·laboració i la comunicació efectiva, proporcionant als estudiants una base sòlida per al seu creixement personal i social.

Amb aquesta filosofia, l’Aula Oberta es consolida com un espai on els estudiants no només reben suport amb els seus deures, sinó que també gaudeixen d’una experiència educativa que inspira i motiva. A la Fundació GironaEst, estem compromesos amb la creació d’un entorn educatiu que cultivi la passió per aprendre, establint les bases per a un futur acadèmic i personal reeixit.