Trobada del Fòrum Carlemany a la Casa de les Arts

El passat 16 de febrer es va dur a terme la trobada: “Està la teva empresa preparada per atraure i retenir el millor talent?” en la qual es van abordar temes rellevants per al món empresarial actual.

La trobada es va realitzar a La Casa de les Arts, un equipament obert a entitats i projectes socials i culturals, en un entorn privilegiat a escassos minuts del centre de la ciutat, un lloc ideal per a cooperar, treballar i gaudir.

La jornada va iniciar amb l’exposició “Punts clau en l’atracció de talent i en la creació d’equips d’alt rendiment”, de Sarah Marlex. Seguidament, es va fer una pausa-cafè, a càrrec del bar Cuellar i fleca la Mari, que va permetre als participants establir xarxes de contacte.

Tot seguit, va tenir lloc l’exposició “Empresa per empresa” i més tard, es va iniciar un debat en el qual es van compartir i discutir conclusions sobre el talent a les empreses, permetent un intercanvi d’idees i perspectives.

Al migdia, Jaume Sanabras va realitzar l’exposició: “L’esperit de compromís social de la teva empresa pot ajudar a atraure i retenir Talent?”. Després, Gerard Arderiu, director de Projectes de la Fundació GironaEst, va presentar la Casa de les Arts i l’Activitat Social de la Fundació GironaEst.

La trobada va finalitzar amb un debat sobre el compromís i l’acció social de les empreses, i amb un dinar de clausura que va permetre als participants conversar i consolidar les relacions establertes durant la jornada.

Agraïr també a Grup Pous pel compromís, i als comerços del barri per la seva col·laboració.