Primera trobada de mentors i mentores

Més de 20 mentors i mentores vinculades al projecte de mentoria es reuneixen a La Casa de les Arts per presenciar la Primera Trobada de Mentors/es organitzada des de l’Àrea d’Educació.

Una jornada molt important per posar en comú experiències, situacions i emocions, i posar cara a tots els companys i companyes que també participen en el projecte.

La trobada de mentors i mentores comença amb una benvinguda per part de Jaume Sanabras, president de la Fundació GironaEst. Seguit d’unes breus paraules de Xavier Poch, membre de la Fundació i president de l’àrea d’Educació.

Gerard Arderiu, coordinador de projectes s’encarrega de posar en context a tots els mentors i mentores sobre la situació actual de la Fundació GironaEst i les tres àrees que ho representen: Àrea Esport, Àrea Cultura i Àrea Educació. La coordinadora de l’Àrea Educació, Laura Vallès, presenta els projectes d’educació del curs d’enguany.

La trobada finalitza amb una dinàmica per grups per poder conèixer de primera mà diferents situacions, però sobretot per posar en comú dubtes o millores pel programa.