Presentació d’educadors a les Xarxes: Qui forma la FGE?

L’estructura d’equip de la Fundació GironaEst, no para de crèixer al mateix temps que el projecte evoluciona. Però hi ha molts integrants de l’equip que hi col·laboren des del inici de la FGE.

Aquest mes de novembre, s’ha impulsat un nou projecte comunicatiu  per donar a conèixer a les persones amb més trajectòria de l’equip a través de les xarxes socials. Es creu molt important visibilitzar a aquelles persones que des del primer moment van creure en el projecte.

Les primeres peces audiovisuals són protagonitzades per dues persones molt vinculades al barri i al món de l’esport.  

José Amaya, educador esportiu de la FGE i promotor escolar.  És resident de Font de la Pólvora i forma part de l’equip des dels inicis de la Fundació. Dels més petits als més grans coneixen a en José, estimat i admirat per tots gràcies a la seva gran implicació al projecte.

Lele Olmo, tota una vida dedicada a l’esport, i als nens i nenes de GironaEst  Viu al barri de Vila-Roja i es coordinador de menjador a l’escola de Font de la Pólvora  El futbol es el seu motor de vida, i es l’eina que utilitza per transmetre hàbits i valors als mes petits.

Si voleu saber més sobre l’equip de la Fundació estigueu atents a les xarxes!