Aquest passat 23 d’octubre es va realitzar la presentació de tots els equips que formen l’Escola Esportiva de GironaEst. Primerament, es van fer les fotos de rigor de cada equip per separat, amb els jugadors i educadors esportius corresponents.

Durant l’acte vam tenir la gran oportunitat de comptar amb diferents parlaments de personalitats destacables per a la ciutat de Girona. Marta Madrenas, Alcaldessa de Girona va recalcar la importància dels valors que es fomenten a través de la Fundació GironaEst. Les paraules esperançadores i de futur de Delfí Geli, president del Girona FC, van arribar-nos com a motor per molts més anys d’esport junts.

El patró de l’àrea d’esport Joan Castell, va recordar la presentació del 2018 fent referència a la gran evolució durant aquests quatre anys de treball i esforç. Els educadors esportius Sergi Garcia, Laura Vallès i Lele Olmo comentaven la importància de continuar treballant junts, ja que encara es pot arribar més lluny. També alguns dels nens que participen van fer una petita lectura, acabant amb el lema de l’escola esportiva: 1,2,3 GironaEst!

Després dels parlaments i les lectures vam fer una foto grupal de tots qui formen l’Escola Esportiva GironaEst. La Presentació va acabar amb la increïble actuació de Rumba 4G, de seguida el ritme del grup es va apoderar de tots els assistents!

Un cop finalitzat aquest acte, podem estar molt orgullosos de diferents aspectes. La gran participació de tothom qui va assistir, l’evolució de l’Escola Esportiva en només 4 anys, i les ganes de continuar treballant que té tothom.

A continuació us deixem un petit recull dels moments més destacables, però podeu consultar totes les fotografies d’un dia tant excepcional al següent enllaç:

https://drive.google.com/drive/folders/1UGs_zgxZt2txy9R-8WEi3W_uD9ib0w-q?usp=sharing