El passat 27 de novembre vam tenir l’oportunitat d’anar a Portaventura gràcies als nostres companys de la Fundació Ricky Rubio.

El dia començava ben d’hora, ja que ens quedava un bon camí fins a Tarragona, els nervis i les emocions es van apoderar de les tres hores de bus. Entre càntics i rialles vam anar fent camí cap al parc d’atraccions.

Per a molts infants era el primer cop que assistien a Portaventura, altres ja havien viscut l’experiència. A l’arribar, ens van repartir fruita per a tots per començar el dia amb molta energia.

Moltes atraccions per pujar i molta indecisió! A quina anem primer? Tenim ganes de pujar a totes! Vam començar per l’Estampida, una atracció per a tots! Ens va agradar tant que vam repetir un altre cop.

Els mes grans van fer el seu grupet per poder anar a atraccions més fortes, només els mes atrevits van anar al Shambala, o el Dragon Khan! El dia anava passant i l’hora de dinar va arribar. Hi havia molta varietat, tupper de macarrons, entrepà de truita, patates per compartir, de tot!

Ben dinat teníem l’opció d’anar a veure un espectacle de patinatge sobre gel. Alguns hi van anar i altres van continuar amb l’adrenalina de les atraccions. L’espectacle va ser tot un èxit! Es notava que eren professionals de l’àmbit, perquè ens van deixar bocabadats!

Sense donar-nos compte, ja tancaven el parc d’atraccions. Ens va passar el dia ben ràpid. Ara només tocava tornar a agafar el bus i descansar de tantes emocions!

Moltes gràcies a tots qui ho van fer possible, va ser un dia de molta màgia.