Noves equipacions a l’Est

La Fundació GironaEst en una mirada de crear sentit de pertinença i unir tots els projectes ha dissenyat i desenvolupant les diferents peces de roba que tindran tots els nens i nenes que participin o tinguin alguna activitat cultural, educativa i/o esportiva.

La finalitat és generar un salt qualitatiu en el dia dia del creixement personal i col·lectiu dels nens i nenes del barri de Girona Est. Les equipacions de partit i, també, la indumentària d’entrenament són una mostra de l’evolució, en perspectiva, de la Fundació GironaEst i el projecte esportiu. Consolidant, en aquest cinquè any, una aposta clara per l’esport com a mitjà per treballar l’educació i la salut. La línia a treballar és poder fer sentir a tots els nens i nenes, així com les famílies, un sentit d’igualtat, de pertinença, però sobretot d’orgull pel seu barri, tant a casa com arreu de territori.

La primera ha estat l’Escola Esportiva, i més concretament, els diversos equips de futbol. L’empresa, i Membre de la Fundació, La Selva ha contribuït a poder fer una de les equipacions de partit que tindran els diferents equips per poder disputar les seves lligues cada cap de setmana.