La suma de tots: El bàsquet

Un any més l’Escola Esportiva ha iniciat el projecte de bàsquet. L’activitat compta amb la participació de nenes i nenes d’Infantil i Primària. Un projecte que va començar fa tres anys i que ara busca poder completar els caps de setmana mitjançant partits de bàsquet. Un pas més per poder crear espais on els nens i les nenes al llarg de cada dia puguin participar i gaudir fent esport.

L’Escola de Bàsquet és un projecte que compta amb la implicació de la Fundació Ricky Rubio que ajuda amb la realització del projecte, així com la participació en activitats vinculades a la seva Fundació com poden ser trobades o la visita al Campus d’en Ricky Rubio.

A part, també hi ha implicats els dos clubs esportius de bàsquet de la ciutat: l’UNI Girona com el Bàsquet Girona.

El Bàsquet Girona ofereix la possibilitat d’anar a veure partits de la Lliga ACB. Els quals els nens i nenes de Girona Est i les seves famílies gaudeixen de grans espectacles, així com la visita de jugadors de primer nivell al llarg de l’any en els entrenaments.

L’UNI Girona, des del primer dia aporta tant recursos humans com materials per dinamitzar l’activitat. No només són els partits de la Lliga Femenina, sinó també es participa a la rifa de Nadal o presenciar una xerrada de la Laia Palau, Directora Esportiva de l’equip, entre d’altres.

Finalment, es destaca que aquest any tant Laia Palau Directora Esportiva de l’UNI Girona com Marc Gasol, president del Bàsquet Girona són dos dels tres ambaixadors que té la Fundació GironaEst. Ells dos, juntament amb Michel (entrenador del Girona FC) coincideixen a la taula rodona de l’Acte del 19 d’Abril.