Girona Est amb la lectura

L’any 2011, a Girona Est, va sorgir una activitat comunitària amb un objectiu clar: fomentar l’hàbit i el gust per la lectura, independentment de l’edat. Aquesta jornada educativa ofereix una experiència única, plena de diversió i aprenentatge, amb una sèrie de paradetes lúdiques relacionades amb el món de la lectura.

El Centre Cívic Onyar és el punt de trobada per a aquesta jornada, on la Fundació GironaEst participa com la resta d’entitats, escoles i associacions.  A cada parada, infants i adults poden gaudir de diverses activitats relacionades amb la lectura i, a més, tenen l’oportunitat d’emportar-se un llibre de regal.

Algunes de les activitats dissenyades per aquest any són un “Passa-paraula” des de l’Aula Oberta, on els participants hauran de desxifrar paraules amagades a partir de descripcions. D’altra banda, Teatre i Somnis convida a representar escènicament “La Paraula Tabú”. Finalment, Música a l’Est brinda l’oportunitat d’endinsar-se en el món de la música i la narrativa, endevinant relats breus a través d’instruments com el piano, el baix i la bateria.