Comencen les preinscripcions del projecte pla d’estudi

El “Projecte Pla d’Estudi” té com a objectiu principal proporcionar als joves de Girona Est l’oportunitat d’aconseguir una titulació post-obligatòria, amb l’esperança de millorar la seva qualitat de vida i enfocar-los per a una trajectòria educativa. Aquest programa ofereix diverses prestacions per ajudar els estudiants a assolir aquesta meta.

En primer lloc, el projecte ofereix un servei de mentoria, on una persona experimentada i voluntària es reuneix amb els joves per connectar-los amb la realitat professional i orientar-los en el seu camí educatiu i laboral. A més, en aquesta iniciativa, es proporciona suport econòmic a l’estudiant segons les necessitats derivades dels seus estudis, amb l’objectiu de reduir les barreres econòmiques que puguin sorgir.

D’altra banda, s’ofereix un reforç acadèmic que complementa l’acompanyament dels estudiants amb classes de reforç en matèries específiques, adaptades a les necessitats individuals.

Finalment, els joves tenen l’oportunitat de participar en activitats de voluntariat de la Fundació, esdevenint així en referents positius per als nens i nenes del barri. És a través d’aquesta implicació comunitària que es reforcen els valors de solidaritat i responsabilitat social entre els joves de Girona Est.

A partir de principis de maig, s’inicien les preinscripcions pels que ja formaven part del projecte, mentre que a finals de maig s’obriran les sol·licituds per als nous estudiants del barri de GironaEst que volen gaudir d’aquesta oportunitat.