El passat 28 de desembre de 2020 les xarxes socials es van fer ressò de la mort de la nostra activista Carmen Jiménez, representant de la Plataforma per la Dignitat del barri de Font de la Pólvora de Girona.

 

Carmen Jiménez va ser un exemple pel sector de Girona Est, ja que era una dona lluitadora, íntegra, humil i afectuosa. El seu somriure destacava per la seva naturalitat i gaudia d’un instint natural per a la seva tasca d’activista contra els talls de llum que el sector de Girona Est pateix des de fa anys. Sempre es preocupava i actuava per fomentar moltes ocasions de trobada, en les quals es generaven forts llaços d’amistat i compromís social. A més a més, sempre sabia arribar a tothom per donar suport quan era necessari. Quan ens ha deixat, han sorgit nombrosos relats de diferents persones que han lamentat la seva pèrdua i no hi ha dubte que som molts els qui sempre tindrem present el seu afectuós consell.

 

Des de Girona Est volem agrair-li de tot cor la seva essencial activitat pel sector. Gràcies, Carmen per la teva gran lluita, per la teva afectuosa companyia, per deixar-nos un record tan net i pel teu somriure ampli i transparent. Per sempre en el record.