“Educació que transforma: Voluntariat Projecte Pla d’Estudi”

El Projecte Pla d’Estudi, és una iniciativa que va més enllà de l’àmbit educatiu, per contribuir al desenvolupament integral dels joves i les joves que continuen estudiant un cop finalitzada l’ESO. Abraça tres pilars fonamentals: la beca, la mentoria i el reforç acadèmic.

Un aspecte destacat d’aquest programa, és el compromís dels i les estudiants en activitats de voluntariat. Dediquen 10 hores anuals a participar en iniciatives de la Fundació. Aquest voluntariat, no només crea vincles més forts amb la comunitat, sinó que també serveix com a pont cap al món laboral i com a oportunitat de desenvolupar diferents habilitats i competències.

Avui, volem destacar especialment el cas de la Chaima, una jove participant del Projecte Pla d’Estudi que està cursant un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances a Montilivi. Després de completar les seves 10 hores, ha demanat continuar el seu voluntariat. Aquest gest exemplar no només demostra el seu compromís amb la comunitat, sinó que també posa de manifest la seva voluntat de contribuir al benestar dels altres més enllà de les obligacions inicials. Amb aquest acte, no només reafirma els valors del Projecte Pla d’Estudi, sinó que també destaca la seva pròpia determinació i generositat, posant de manifest que l’educació veritablement transformadora és aquella que perdura més enllà dels requisits acadèmics.