Desembre musical a l’Est

El desembre sol anar acompanyat de família, música i tradicions. L’Escola de Música a l’Est s’ha deixat emportar per aquest esperit nadalenc, i durant tot el mes de desembre ha dut a terme activitats amb l’alumnat i les seves famílies.

A principis de mes es va desenvolupar la primera Jornada de Classes Obertes per a les famílies. Una trentena de pares, mares, germans i germanes van viure classes de llenguatge, instrument, combo o cant coral per a compartir dinàmiques musicals amb la resta de famílies.

Per a tancar el trimestre, l’escola va farcir de música la Festa de Nadal de la Fundació. La coral i el combo de l’Est van interpretar clàssics com “Heal the world” o “When the saints go marching in” per a totes les famílies de la Fundació.

A més, el combo va participar al Concert de Nadal de la BMBB al Local Social de Medinyà. El Combo a l’Est, acompanyat dels professors, va obrir la jornada musical solidària per a La Marató, dedicada a la salut sexual i reproductiva. El concert va acabar amb la nadala que ha gravat enguany la BMBB, una versió de l’estàndard de Nadal d’estil R&B, escrita per a Lou Baxter i Johnny Moore, ‘Merry Christmas Baby’, que els nens i nenes de l’Escola de Música a l’Est van anar a gravar a l’estudi de gravació a principis de desembre.

La grabació del videoclip de Nadal va ser possible gràcies a la col·laboració dels companys i companyes de CESCE.


Diciembre suele ir acompañado de familia, música y tradiciones. La Escuela de Música al este se ha dejado llevar por este espíritu navideño, y durante todo el mes de diciembre ha llevado a cabo actividades con los participantes y sus familias.

A principios de mes se desarrolló la primera Jornada de “Puertas Abiertas” para las familias. Unos treinta padres, madres, hermanos y hermanas vivieron clases de lenguaje, instrumento, combo o canto para compartir dinámicas musicales con el resto de familias.

Para cerrar el trimestre, la escuela lleno de música la Fiesta de Navidad de la Fundación. La coral y el combo del Este interpretaron clásicos como “Heal the world” o “When the saints go marching in” para todas las familias de la Fundación.

Además, el combo participó en el Concierto de Navidad de la BMBB en el Local Social de Medinyà. El Combo al este, acompañado de los profesores, abrió la jornada musical solidaria para “La Marató de TV3”, dedicada a la salud sexual y reproductiva. El concierto acabó con el villancico que ha grabado este año la BMBB, una versión del estándar de Navidad de estilo R&B, escrita por Lou Baxter y Johnny Moore, “Merry Christmas Baby”, que los niños y niñas de la Escuela de Música al este fueron a grabar en el estudio de grabación a principios de diciembre.

La grabacion del videoclip de Navidad fue posible gracias a la colaboración de los compañeros y compañeras de CESCE.