El passat 30 de novembre es van reunir diversos membres del patronat de la Fundació Girona Est amb la vicerectora de la Universitat de Girona (UdG), Sílvia Llach. El marc de la reunió va ser a l’edifici del rectorat de la UdG de Girona.

La conversa amb la vicerectora va servir per aprofundir  en el compromís comunitari, a més dels objectius compartits entre ambdues entitats en matèria d’aprenentatge. Així doncs, des de la Fundació estem convençuts que més que un projecte de Girona Est estem davant un projecte de ciutat i de país. Amb el compromís i la solidaritat d’agents articuladors com la universitat estem en el camí d’anar modificant el rumb dels esdeveniments fins a arribar a ser un model d’èxit cap al progrés educatiu, cultural i social.

La Universitat de Girona és una institució pública que destaca en la docència i en la recerca i participa en el progrés i el desenvolupament de la societat, mitjançant la creació, transmissió, difusió i crítica de la ciència, la tècnica, les humanitats, les ciències socials i de la salut i les arts. És motor econòmic i cultural del seu entorn, i expressa la vocació d’universalitat i obertura a totes les tradicions, avenços i cultures del món.