Uni Girona col·labora amb la FGE

Un Nadal més amb l’UNI Girona participem a la Rifa. Durant 4 partits, els nens i nenes de la Fundació participen a la venda de tiquets a la prèvia del partit que seran els números sortejats per emportar-se alguna de les tres paneres que se sorteja a cada partit. Un cop ha iniciat el partit, els nens i nenes entren a dins el recinte i tots junts gaudeixen d’un magnífic partit de la Lliga Femenina Endesa entre crits d’animació i balls.
Sumant activitats de la mà de l’UNI s’ha creat un calendari on hi ha jugadores de l’UNI Girona i jugadores de l’Escola de Bàsquet de la Fundació. Aquest projecte hi han participat un total de 12 empreses: Marlex, Sant Dalmai, Assessoria Paredes, Tàctic, Dibosch, Prefabricats Planas, Tecnical, Mémora, Hotels Ultonia, Assessoria Codina, Mimasa i Sarrats.
Uns calendaris que permetrà conèixer i fer arribar a més persones el projecte de la Fundació a través d’un club modèlic com és l’UNI Girona.
Els calendaris, també, s’han repartit entre els nens i nenes del bàsquet on a l’últim partit de la Rifa que és el pròxim dia 3 contra el València B.C. se’ls hi farà l’entrega.
Moltes gràcies per tot UNI Girona!